Sol, sommer og Sotra! – bakombilder

Sol, sommer og Sotra! – bakombilder

For en helg! Sol, sommer og vidunderlige firbeinte i allslags farger og fasonger! Heldige oss! Vi har hatt fotoshoot på Sorta med vakre Chaos, skjønne Sky, stilige Aic, nydelige Luca, kule Danny og stor-sjarmøren Timo. En herlig gjeng med herlige eiere 🙂

Først ute var herlige Chaos

Lina og Chaos

Lørdag var det deilig overskyet, perfekt fotovær! Vi startet relativt tidlig for å få med litt av det vakre morgenlyset, og gjorde oss klar for en nydelig dag med mye foto, hund og lek! Vi skulle besøke en vennegjeng som gjerne ville ha bilder fra Turøy der de ofte går turer sammen, og de viste villig vei innover landskapet til et nydelig lite vann de hadde sett seg ut. Her var det busker og lyng, berg og vann, og åpent landskap i alle retninger; mange fantastiske muligheter!

Logre hund og foto AS

Søndag var det meldt strålende sol og nærmere 25 grader, så da valgte vi å starte tidlig på morgenen. Vi startet med Hilde sine vakre vofser, dalmatineren Luca og mudien Danny.

_DSC1851-Edit

Det tok ikke lang tid før solen virkelig begynte å varme, så fotograferingen av Timo flyttet vi ned til sjøen. For en alaskan husky med mye pels blir det fort varmt. Det så ut til at fotomodellen var særdeles fornøyd med det valget – han plasket og koste seg under store deler av seansen 🙂

_DSC2595

 

1 Comment
  • Georg Kayser

    12. mai 2016 at 12:53 Svar

    Kanonbra!??

Legg att eit svar