Logre hundefoto

Logre hundefoto

Velkommen til oss!

Så hyggelig at du har tatt turen innom siden vår! 🙂 Her vil du finne vår lille samling av morsomme, lekne og vakre bilder av hunder som har stilt opp foran våre kamera. Vi håper denne lille samlingen vil kunne friste nettopp deg til å bli med å ta bilder av din beste venn sammen med oss!

Her vil du også kunne lese om hvordan en fotografering med Logre hundefoto foregår, samt luddige tips og triks i forbindelse med fotograferingen. Det viktigste for oss er at du og voffsen skal ha en gøy dag sammen med oss! Voffelure trenger ikke kunne sitte på kommando så lenge du tar med noen kuule leker eller digge godbiter.

Og for at vi ikke skal virke som to totalt fremmede personer så har vi lagt ut en bitte liten presentasjon av oss selv, hvor du kan lese om vår erfaring både med hund og med foto.

Priser finner du også, men vi kan skreddersy pris- og pakktilbud dersom våre pakker ikke passer helt for ditt behov.

Skulle du ha noe du lurer på er du mer enn velkommen til å kontakte oss. Vi blir alltid glad for en melding!

Logrende hilsen fra Mari og Lina

No Comments

Legg att eit svar