Din fotoshoot

Hvordan gå frem?

Avtal tid med oss

Vi har anledning mandag til fredag i ukene og noen helger mot et lite tillegg i prisen. Den fineste tiden på døgnet er timene etter soloppgang og timene før solnedgang. Da er lyset som regel mykere enn midt på dagen. Gjør deg gjerne noen tanker om hva slags bilder du ønsker fra fotograferingen og hvor du ønsker at bildene skal bli tatt.

Klar for å melde deg på?

Meld på!
©Logre hund og foto AS

Finn det perfekte stedet

Har dere en fast tur dere pleier å gå? – Vi blir gjerne med! Hvis du trenger inspirasjon kan vi anbefale en kikk i vår stedsguide. Her vil du finne en oversikt over vakre områder som er godt egnet til fotografering.

Gjør deg klar

I god tid før fotograferingen vil du få tilsendt pakkeliste og informasjon fra oss. Tenk også igjennom om det er noen spesielle bilder du ønsker, og om du ønsker å være med på noen av bildene selv.

Vi må også ta hensyn til vær og vind, og når på dagen forholdene er best. Skulle været forhindre oss i å være ute og ta bilder setter vi opp ny tid uten ekstra kostnad.

©Logre hund og foto AS

Ha det gøy på fotograferingen!

Vi ønsker at fotograferingen skal bli en morsom opplevelse for deg og din hund! Vi tar oss god tid og bruker mye godbiter og lek. Som regel får hundene løpe fritt og kose seg først, før vi tar de mer stillesittende bildene.

Hvis hunden din kan være litt ukomfortabel rundt kamera eller fremmede mennesker så bruker vi den tiden det tar på å bli kjent. Denne prosessen er det hunden som styrer uten at vi trenger oss på.

Din jobb under fotograferingen er å slappe av og kose deg – og nyte synet av din vakre hund 🙂

©Logre hund og foto AS

Følg med – smakebiter kommer

Vi kan nesten ikke vente med å dele bildene med dere, så hold utkikk etter små smakebiter og bakombilder på Facebook, Instagram og bloggen. Vi redigerer ofte noen favoritter som vi legger ut innen noen få dager.

Følg med, følg med, så går du ikke glipp av noe!

©Logre hund og foto AS

Finn dine favoritter

Ca 10-14 dager etter fotograferingen får du tilgang til å se bildene i Dropbox og du kan begynne å velge ut dine favoritter. Vi kan mer enn gjerne være behjelpelige i denne prosessen og vi kan avtale tid for å møtes og ta i mot bestillinger. Da kan vi også vise frem en del av de ferdige produktene som du kan bestille fra oss.

Nyt dine unike og personlige dekorasjoner!

Når dine ordrer er ferdig designet og printet leverer vi produktene hjem til deg. Fotografiene ser enda mer fantastiske ut på print og i stort format så det er bare å glede seg! Nyt dine personlige og unike kunstverk og ikke nøl med å kontakte oss dersom du ønsker å bestille flere bilder. Vi oppbevarer de digitale filene i ett år etter fotograferingen.